Stickurile USB personalizate sunt colorate, creative, soluția pentru a-ți înveseli ziua instant și pentru a oferi o notă de unicitate imaginii tale. TipoMedia este tipografia care oferă clienților produsele menționate mai sus și care îți poate oferi atât stickurile și printarea personalizată a acestora, cât și posibilitatea de a-ți aduce propriul stick, pentru a-l face unic.

Dacă ești angajat, stickurile USB personalizate create de TipoMedia sunt o modalitate prin care poți face reclamă firmei sau companiei la care lucrezi și prin care poți crea imaginea unui brand în mod pasiv. Acestea sunt foarte rezistente și, nu în ultimul rând, utile în viața cotidiană.

TipoMedia creează aceste stickuri într-o manieră modernă, cea a tipăririi directe pe suprafața obiectului. Se folosește un tipar, unde se introduce stickul și se tipărește digital grafica dorită. Vopseaua pătrunde în plastic, culorile sunt atrăgătoare, vii, textul clar imprimat, cu o rezoluție mare, apoi intră în faza de uscare, cu ajutorul lămpii UV, devenind parte componentă a materialului.

Realizat cu mult profesionalism, produsul final nu se va deteriora, iar culorile și imprimarea de pe acesta vor rămâne la fel de puternice de-a lungul timpului. Stickurile de memorie personalizate realizate de TipoMedia pot fi diversificate, cu imprimeuri originale, atractive, realizate cu cerneluri speciale pentru plastic sau metal, cerneluri care nu se șterg, imprimându-se perfect și nefiind toxice pentru om.

Cu o experiență de peste zece ani, tipografia TipoMedia oferă produse și servicii de cea mai înaltă calitate, pentru ca tu să poți beneficia de ele.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *