Atunci când vrei să duci creativitatea la un alt nivel și ai nevoie de promovarea ideilor tale, a firmei sau a companiei la care lucrezi, afișele autocolant sunt soluția. Acestea sunt o modalitate inedită de a te face cunoscut și dovedesc, de asemenea, creativitate. TipoMedia vine în întâmpinarea clienților, a firmelor, companiilor și a organizațiilor care vor să facă promovarea prin afișe de acest fel.

De ce să alegi afișele autocolant? Cea mai bună metodă de a ajunge la publicul țintă este să îți faci ideile cât mai cunoscute. Una dintre cele mai la îndemână modalități pot fi afișele autocolant, atât pentru publicitatea stradală, cât și pentru cea interioară.

TipoMedia – o alegere optimă și de succes! Pentru o promovare care să aducă beneficii și să aibă un impact puternic, tipografia oferă produse de calitate, printre care un loc important îl ocupă afișul autocolant. Acesta se remarcă prin modul în care este realizat, prin culoare și prin calitate. Pentru realizare se folosește autocolant xerox de foarte bună calitate, care are un adeziv puternic, aderent la orice suprafață, iar materialul cu ajutorul căruia este creat este waterproof. Afișul poate avea o dimensiune mică sau mai mare, la fel și legat de tiraj și va fi realizat într-un timp relativ scurt. Aceștia au posibilitatea de a comanda și online, urmând ca produsele dorite să fie fabricate și livrate cu promptitudine.

De peste zece ani, TipoMedia oferă servicii, începând cu producția tipografică și printul digital, până la grafică și design. De asemenea, tipografia oferă o varietate de produse care să asigure profesionalismul clienților.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *