Într-o perioadă de continuă schimbare în care din ce în ce mai multă lume își ia inima în dinți și deschid, construiesc și dezvoltă propriile afaceri, un singur lucru rămâne constant, și anume cărțile de vizită.

Acestea au devenit un  „must” al lumii afacerilor pe care doi posibili colaboratori le schimbă la prima întâlnire. Fie că ești directorul unei multinaționale, freelancer sau chiar un student la început de drum ai nevoie de o carte de vizită care să îți spună povestea și care să vândă cât mai bine serviciile pe care tu le oferi.

Cu atât de multe companii și atât de multe modele pe piață e destul de greu să alegi un preferat, de aceea noi îți propunem Luxury Cards. Acesta este un serviciu de printing complet, o gamă de produse selecte și consultanță cu ajutorul căreia alegi cartea de vizită potrivită pentru tine.

Cu o experiență pe piață de mai bine de 15 ani și cu recenzii pozitive de la clienți, TipoMedia, firma de care aparțin aceștia, îți pune la dispoziție modele precum cele cu lac selectiv, multistrat, cu print UV, cărți de vizită special tăiate cu laser sau prin ștanțare și multe altele.

Pe lângă toate acestea, Luxury Cards oferă două mari avantaje care te vor face să nu mai stai pe gânduri. Primul este că îți pun la dispoziție o echipă de graficieni care vor realiza modelul dorit și se vor asigura să iasă impecabil pe tot parcursul comenzii, iar al doilea este că oferă transport gratuit în întreaga țară. Asta chiar sună bine, nu?

Sursa foto: TipoMedia

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *