discuții cu aromă de ceai și biscuiți

Internetul. Noul tărâm al pofticioșilor

Internetul. Noul tărâm al pofticioșilor

Un bine-cunoscut copy autohton voia să fim siguri că ,,Mâncatul ăsta nu-i așa de simplu cum crede  lumea”.  De la o vreme, gătitul și mâncatul își trăiesc relația online. Cum am ajuns noi, viitorii oameni de Publicitate și PR, la concluzia asta? Am identificat  numai câțiva pofticioși din Social Media care merită un debriefing ca la carte.

 

Food stylist-ul neconfirmat

Mai mult sau mai puțin priceput într-ale fotografiei de mâncare, el își petrece mare parte din timpul mesei valorificând potențialul artistic al preparatului din farfurie. Știm la perfecție ce a mâncat și dacă i-a plăcut. Avem privilegiul de a-i admira operele grație celor mai accesibile galerii de artă digitală: Facebook, Instagram și Instastories. Adesea, poate fi cauza întârzierii meselor de grup, căci nu va mânca până  când nu va găsi lumina, unghiul, încadrarea demne de subiectul ales.

 

Sugar addict-ul de tip YOLO

Pentru el, viața e scurtă ca un espresso, pe care trebuie mereu să îl îndulcească. Îl sperie  perspectiva unui sfârșit tragic… fără să fi mâncat desertul!  Orice s-ar întâmpla, își construiește cu minuțiozitate Raiul pe Pământ, judecând după acel feed împânzit de macarons, cakepops și muffins. Dacă mergeți la petreceri, nu trebuie să te îngrijorezi că s-ar putea să bea peste măsură. Fii foarte atent să nu afle primul calea spre Candy Bar!

 

Adeptul Nutriționismului

Cunoscut și ca omul pentru care viața sănătoasă reprezintă o întreagă ideologie! Locul lui preferat de socializare, și de făcut poze care instalează depresia în psihicul utilizatorilor profani, este sala de fitness. Nu ratează nicio conferință, webinar, training pe tema nutriției. Potrivit concepțiilor sale, ispita se ascunde în tot ce depășește câtuși de puțin caloriile stabilite de smartwatch. Este întotdeauna dispus să convertească sufletele rătăcite nutrițional, însă predispus la a eșua să-și convingă bunica de beneficiile uimitoare pe care le au quinoa, avocado și goji.

 

Cel instant netalentat

Prea puțin experimentatul în bucătărie ar face față cu brio provocărilor care nu presupun tăiere, coacere, fierbere și alți termeni cvasiklingonieni. De obicei, îl extaziază tutorialele care conțin formulări precum ,,în trei pași”, ,,în cinci minute” sau ,,fără efort”. Trăiește aproape zilnic drama studențească ,,Oare așa a zis mama că ar trebui să arate?”.

 

Cu ei și toți ceilalți foodies, așteptăm să ne vedem la un Debriefing Culinar, pe 24 și 25 aprilie, în Tunes Pub.  Mai multe detalii găsiți pe pagina noastră de Facebook.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *