discuții cu aromă de ceai și biscuiți

Festival Insights sau cum să te distrezi mai bine

 

Următoare ediție PR Tea & AD Cookies se aproprie cu pași repezi de festival și ne duce, în primul rând, la un eveniment cool și fresh, pe care nu ai voie să îl ratezi.

Până la eveniment, cred că ne-am întrebat cu toții ce se află în spatele unui festival. Fie că vorbim de un festival de film, unul stradal sau unul de muzică, ne axăm doar pe line-up, scenă, brand-urile pe care le întâlnim și mai ales pe distracție.

Dar până acolo, care e treaba la un festival? Mai jos ai niște fun facts la care sigur te vei gândi când vei ajunge la următorul festival.

Fun facts:

  1. La un festival îți vei pierde, în medie, cam 5-6 prieteni la un concert. 
  2. Imaginează-ți 16 zile de muzică nonstop. Cam atât ar dura să asculți toate piesele de la un festival. În cele 3-4 zile de distracție nu pare mult, pentru că sunt mai multe șcene. Totuși, peste 400 de ore de muzică adunată îți vor da calendarul peste cap.
  3. Dacă orele nu sunt prea impresionante, gândește-te că sunt folosite cam 24 km de fire de electricitate pentru ca tu să îți vezi și auzi artistul preferat.

Când te decizi să îți faci simțită prezența la un festival, trebuie să ții cont de niște lucruri foarte importante.

  • În primul rând, uită de genți sau ghiozdane. Folosește o borsetă. E mult mai compactă, arata bine și îți poți pune tot ce ai nevoie în ea.
  • Să nu uiți de bateria externă. Cel mai nașpa lucru e să nu ai baterie la telefon când ți-ai pierdut prietenii.
  • Lasă cardul acasă. În ultimul timp festivalurile au găsit tot felul de soluții pentru a avea bani la tine. Ori vei avea un card atașat de brățară, ori îți poți lua un card temporar de la info points.
  • Nu te îmbrăca prea complicat. Știu că toți vrem să arătăm perfect, dar pentru a te distra trebuie să fii îmbrăcat lejer.

La următorul festival la care vei merge, cu siguranță te vei gândi la ce fel de tips & tricks să folosești. Fie că te împiedici de la prea multă distracție, fie că îți faci un selfie cu prietenii, ce contează cel mai mult este să te distrezi și să te bucuri de moment. Până atunci, PR Tea & AD Cookies te așteaptă la următorul eveniment unde vei afla mai multe insight-uri despre festivaluri.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *