discuții cu aromă de ceai și biscuiți

,,Content Creators: The Digital Signature”, evenimentul la care am învăţat că pasiunile se transformă în poveşti digitale.

,,Content Creators: The Digital Signature”, evenimentul la care am învăţat că pasiunile se transformă în poveşti digitale.

Cu ocazia evenimentului 53, am avut parte de o călătorie în Lumea Digitală, printre Content Creators. Aventura noastră a durat două zile, 20 şi 21 martie, la 55Jazz. Tema a fost una care a bucurat împătimiţii de Social Media, iar speakerii noştri şi-au lăsat amprenta asupra evenimentului: la conferinţă l-am avut invitat pe Zaiafet, iar workshopul a fost susţinut de Tily Niculae.

 

Horia Sârghi a.k.a Zaiafet ne-a făcut să derulăm cu uşurinţă imaginile parcursului său profesional pe care ni l-a povestit într-o notă jovială, caracteristică, prin care ne-a cucerit. El ne-a împărtăşit cum a reuşit să schimbe direcţia profesională de câte ori a fost nevoie, cum a găsit în hobby-uri tâlcul care merita spus şi pe care l-a adus, mai apoi, în faţa oamenilor. Conţinutul pe care îl creează este inspirat din tot ceea ce găseşte interesant în jur, YouTube-ul fiind  spaţiul său de exprimare.

 

Workshopul a continuat în aceeaşi notă, Tily Niculae ne-a făcut turul carierei sale, punând accentul pe ,,adaptare”. Ne-a povestit cum s-a agăţat de fiecare oportunitate, a cules de peste tot lecţii, a pus în aplicare ceea ce a învăţat şi aşa a ajuns să îşi crească încrederea în sine şi să ştie unde să se poziţioneze pe piaţă. Am descoperit prezenţa sofisticată din spatele blogului ca fiind o fire efervescentă, mereu implicată în proiecte. Tily ne-a transmis pozitivitate şi încredere prin atitudinea sa de ,,Go big! You can do it!”.

 

Naturaleţea cu care Zaiafet şi Tily transpun aceste poveşti în Online reprezintă semnătura digitală care ne face să îi numim adevăraţi Content Creators.

Evenimentul nu ar fi putut fi posibil fără sponsorii noştri: Cadouri la borcan, Editura Vellant, Maio Bakery şi Asisst, care ne-au sprijinit şi de data aceasta cu cele mai interesante cadouri pentru participanţi şi speakeri, cărora le trimitem cele mai prăjitureşti mulţumiri şi îmbrăţişări.

,,Content Creators: The Digital Signature” a adus în faţa studenţilor şi pasionaţilor de Social Media două personalităţi cunoscute din lumea online-ului şi le-a oferit şansa de a înţelege mai bine direcţiile acestui domeniu. We did it again! şi vom continua în acelaşi mod, la următorul eveniment marca PR Tea & AD Cookies. Stay tuned!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *